Chauffeur C (M/V)

Ben jij de chauffeur die wij zoeken? Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een chauffeur om hun team te versterken. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bestrijden en verwijderen van verschillende onkruidsoorten doormiddel van de modernste en milieuvriendelijke technologieën.

Wij zijn op zoek naar een chauffeur voor op een tankwagen die laadt vanuit Harlingen naar verschillende locaties in Nederland. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bestrijden van verschillende soorten onkruid door middel van geprepareerd water. Aan jou de taak om op verschillende locaties binnen Nederland dit aan te leveren om daarna weer te laden voor de volgende rit.

Tijdens laden en lossen spring je bij, je bent proactief en altijd bereidt bij te springen waar nodig. Je werkt in een team waarbij elke schakel van belang is om de werkzaamheden vlot en efficiënt uit te voeren.

Incidenteel zul je in de weekenden moeten werken, vanzelfsprekend in overleg. Ook kan het voorkomen dat je in de kost zal verblijven, hiertegenover staat een dagvergoeding. Wij zoeken iemand die hiertoe bereidt is.

Wat wij zoeken:

  • Chauffeur is bezit van groot rijbewijs, chauffeurspas en Code95
  • Proactief persoon die waar nodig bijspringt tijdens het laden en lossen
  • Iemand die bereidt is af en toe weekenden en nachten te rijden

Wat wij bieden:

  • Een leuke baan binnen een groeiende organisatie
  • Een goed, marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden en pensioenopbouw

 

Het gaat om een voltijd betrekking, standplaats is Leeuwarden.

Nieuwsgierig geworden en voldoe jij aan bovenstaande kwalificaties? Reageer dan op deze vacature via werk@uitblinkerz.com! Wil je meer informatie over deze vacature, bel gerust naar 06-43259089.

Nog niet ingeschreven?